skip to Main Content

Waarom zijn zonnepanelen interessant voor u?

De technieken om zelf elektriciteit op te wekken zijn door de jaren heen sterk verbeterd. Net als andere technologische ontwikkelingen is de kwaliteit van zonnepanelen sterk toegenomen terwijl de prijzen sterk zijn afgenomen, mede dankzij belasting voordelen. Voor u betekent dit een lagere investering, kortere terugverdientijd en een hoger rendement op uw investering van minstens 10%!

Met zonnepanelen op uw dak  produceert u uw eigen groene energie. U verkleint hiermee de belasting van het milieu maar nog belangrijker, u verkleint uw energierekening en daarmee de maandelijkse kosten!

Uw voordelen

 • Btw teruggave
 • Terugverdientijd binnen garantieperiode
 • Actief rendementsmonitoring
 • Zakelijke investeringsaftrekposten
 • 100% Toekomstgericht

Kwaliteit of kwantiteit?

Bij zonnestroom installaties heeft men te maken met een terugverdientijd van enkele jaren. Deze verschilt sterk, maar zit vaak tussen de 3 en 10 jaar. Snelle terugverdientijden van 3 of 4 jaar zijn nagenoeg altijd het gevolg van ondeugdelijke materialen en overhaaste installatie.

Uw lage investering heeft u snel terug verdient, maar uw uiteindelijke rendement is erg laag en de complete installatie is vaak niet erg betrouwbaar. Met kwaliteitsmaterialen is de terugverdientijd langer, maar behaalt u meer rendement en wekt u de meest duurzame energie op.

Ook besparen?

Vraag dan nu een gratis duurzaamheidscheck aan en laat uw gebouw controleren!

Wij komen graag vrijblijvend en geheel gratis bij u op locatie langs om te kijken hoeveel u eigenlijk kunt besparen/verdienen met een van onze verduurzaming-opties. Wat dat betreft kunt u ons zien als een bedrijf dat u helpt extra geld in het laatje te brengen. Het winstoogmerk is fijn meegenomen naast een duurzamere toekomst zeggen wij altijd. Want wie wil nou niet een duurzame toekomst? Dat daar extra aan verdiend kan worden is voor u alleen maar mooi meegenomen.  Onze experts controleren dan niet alleen of uw gebouw geschikt is voor zonnepanelen, maar tevens op andere mogelijke duurzame oplossingen als u dit wilt.

Meest voorkomende type Zonnepanelen

In feite zijn er twee typen die de kwaliteit leveren op het gebied van bouwkwaliteit en rendement-oplevering. Het gaat in dit geval om de Polykristallijn Zonnepaneel en Monokristallijn Zonnepaneel (All-Black).

Polykristallijn Zonnepaneel

poly paneel-min
 • Cel rendement tussen 14% & 17%
 • Lange levensduur
 • Opvallender dan Monokristal zonnepanelen
 • Goedkoper dan Monokristal zonnepanelen

Monokristallijn Zonnepaneel (All-Black)

Mono zonnepaneel
 • Cel rendement tussen 15% – 20%
 • Zeer hoge prestaties, stabiele opbrengst, lange levensduur
 • Minder opvallend dan Polykristal zonnepanelen
 • Duurder dan Polykristal zonnepanelen

Overige producten

Solarwatt-305-glas-glas-01-247x300-min

SolarWatt Zonnepanelen

Deze zonnepanelen worden geproduceerd en getest in Duitsland. De producten behoren tot de best kwalitatieve panelen die de markt te bieden heeft. Deze fabrikant garandeert als enige in de markt een vermogensgarantie van 87% na 30 jaar! Tevens test Solarwatt ieder zonnepaneel wat de fabriek verlaat in tegenstelling tot de Chinese concurrenten die steekproefsgewijs zonnepanelen test.

Ga naar Solarwatt
Sunny boy SMA-min

SMA omvormers

Deze omvormers worden geproduceerd en getest in Duitsland. SMA is de meest ervaren partij in de markt wat betreft omvormers, omdat zij al sinds 1981 in deze markt opereren. De servicegraad van SMA is ongekend hoog en zorgen er samen met de installateurs voor dat rendementen behaald worden. SMA houdt zelfs uw rendement in de gaten en waarschuwt u als dit terugloopt, indien u wilt.

Ga naar SMA Benelux
nuoveni-fav

Nuoveni - Uw duurzaamheidsspecialist uit Den Haag

Opgericht in 2017 en nu al uitgegroeid tot een van de betrouwbaarste duurzaamheidsspecialisten uit Den Haag en omgeving. Onze focus ligt op het verduurzamen van woningen om uw kosten te drukken, te zorgen dat uw woning voldoet aan alle eisen en dat het milieu uiteraard meer wordt bewaard. Wij willen transparant zijn in uw investering en daarom weet u bij ons altijd op voorhand waar u aan toe bent. Gecombineerd met onze ervaren monteurs die altijd de meest passende advies geven en de klant voorop stellen, bent u bij ons aan het juiste adres. Duurzaamheid is een trend die zich de laatste jaren in een rap tempo heeft ontwikkeld en Nuoveni is daarmee de voorloper. Ondertussen zijn wij gegroeid naar een bekende specialist in Den Haag en omstreken - met veel tevreden en terugkerende klanten.

Laat onze klanten u overtuigen

Service zoals ik van vroeger gewend ben, zeer vriendelijke monteurs en de heren op kantoor verzorgen alles tot in de puntjes zonder meerprijs! Nogmaals mijn dank!

Mea de Groot

Bij terugkomst van mijn vakantie was er een grote lekkage in de badkamer. NuoVeni was er gelukkig binnen een uur om alles op te lossen. Bang dat mij dit veel geld ging kosten heeft NuoVeni mij geheel ontzorgt in het gehele traject met de verzekering en uiteindelijk kostte het mij helemaal niets! Echt een super service en een aanrader voor iedereen!

Jorge Niemeijer

Tijdens de duurzaamheidscheck, kwam mijn duurzaamheidsspecialist erachter dat mijn Cv-ketel en WTW-unit nooit goed waren gereinigd. Ook heeft de aannemer mijn Cv-ketel nooit ingeregeld waardoor ik na de komst van NuoVeni direct begon met het besparen van energie!

Daniëlle Sanders
Back To Top
WhatsApp chat