skip to Main Content

Verduurzamen met de warmtepompen van Nuoveni

De overheid heeft bepaald dat we voor 2050 gaan stoppen met het gebruik van aardgas. Dat betekent dat 95% van de Nederlandse huishoudens anders moeten gaan stoken. Nuoveni biedt mogelijkheden, zoals een warmtepomp in Leidschendam, om uw woning of kantoorpand aanzienlijk duurzamer te maken.

Warmtepomp in Leidschendam – Nuoveni adviseert

Warmtepompen zijn een duurzame, elektrische oplossing voor het verwarmen van uw woning of kantoorpand. Voor ieder huishouden is een geschikt model te krijgen. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en maakt slim gebruik van de al aanwezige warmte in een bron. Deze warmte wordt gebruikt als energie om nog meer warmte op te wekken. Dat is slim, want dat scheelt elektriciteit. Een voorwerp dat warmer is dan de omringende omgeving zal afkoelen door deze warmte af te geven. Bij een warmtepomp is dit net omgekeerd. Warmtepompen zullen hun warmte halen uit de natuur (grond, water en/of lucht) en zal die warmte op hogere temperatuur afgeven aan een verwarmingssysteem. Op die manier kunt u uw pand verwarmen met een warmtepomp.

Warmtepomp

Heeft u interesse om uw gebouw te laten verduurzamen?

Ook besparen?

Vraag dan nu een gratis duurzaamheidscheck aan en laat uw gebouw controleren!

Wij komen graag vrijblijvend en geheel gratis bij u op locatie langs om te kijken hoeveel u eigenlijk kunt besparen/verdienen met een van onze verduurzaming-opties. Wat dat betreft kunt u ons zien als een bedrijf dat u helpt extra geld in het laatje te brengen. Het winstoogmerk is fijn meegenomen naast een duurzamere toekomst zeggen wij altijd. Want wie wil nou niet een duurzame toekomst? Dat daar extra aan verdiend kan worden is voor u alleen maar mooi meegenomen.  Onze experts controleren dan niet alleen of uw gebouw geschikt is voor zonnepanelen, maar tevens op andere mogelijke duurzame oplossingen als u dit wilt.

Er zijn 3 verschillende soorten warmtepompen:

    • Elektrische warmtepomp
    • Hybride warmtepomp
    • Ventilatie warmtepomp

Denkt u na over een warmtepomp in Leidschendam en omgeving? Nuoveni adviseert u graag over de mogelijkheden! Samen kijken we welke warmtepomp het beste bij uw situatie past, en of uw woning of kantoorpand al geschikt is om met een warmtepomp te gaan verwarmen.

Waarom zijn warmtepompen nodig?

De meeste woningen in Nederland worden nu verwarmd door middel van aardgas, hetzelfde gas waar we vaak op koken. Aardgas is een fossiele brandstof, wat betekent dat er bij de verbranding CO2 vrijkomt. Fossiele brandstoffen zijn verantwoordelijk voor de uitstoot van broeikasgassen, en bovendien veroorzaken ze de nodige vervuiling. Aardgas dus ook. Daarom heeft de overheid bepaald dat we stoppen met het gebruik van aardgas voor 2050, om klimaatverandering tegen te gaan en het milieu te sparen. De overheid biedt daarom subsidies aan op alternatieve, schonere manieren om energie te winnen. Warmtepompen horen daar ook bij.

Advies over uw warmtepomp in Leidschendam

Investeren in een warmtepomp is een goed idee. Niet alleen bent u duurzaam bezig, u bent ook ruim op tijd voor de definitieve afschaffing van aardgas. Een warmtepomp in Leidschendam aanschaffen, of meer informatie over alternatieve verwarmingsmethoden, is eenvoudig: Nuoveni helpt. Nuoveni is opgericht in 2017 en nu al uitgegroeid tot een van de betrouwbaarste duurzaamheid specialisten in Leidschendam en omgeving. Onze focus ligt op het verduurzamen van woningen om uw kosten te drukken, om ervoor te zorgen dat uw woning voldoet aan alle eisen en uiteraard om het milieu zoveel mogelijk te sparen. Bovendien ondersteunt Nuoveni u in eventuele subsidieaanvragen en zoeken wij uit welke subsidiemogelijkheden er voor u zijn!

Back To Top
WhatsApp chat