skip to Main Content

Verduurzamen in Den Haag: uw duurzaamheid controleren

Water, stroom en gas besparen is makkelijker en vaak vooral goedkoper dan men denkt. Maar waar moet u beginnen? Om uw huis of kantoor te verduurzamen, helpen we u graag op weg. Nuoveni zorgt voor nieuwe inzichten, algemene tips en advies op maat!

Verduurzamen in Den Haag

Omdat we over een aantal jaar van het aardgas af moeten, staat u als huiseigenaar voor de opgave uw woning te verduurzamen. Zo kunt u uw woning of bedrijfspand beter laten isoleren, of zonnepanelen plaatsen. Er zijn tal van mogelijkheden, die voor elk pand anders zijn. Om hier een beter inzicht in te krijgen komt een van onze duurzaamheid specialisten met jarenlange ervaring geheel gratis en vrijblijvend bij u langs. Wij helpen u uw woning of pand te verduurzamen in Den Haag en omstreken!

Duurzaam wonen

Heeft u interesse om uw gebouw te laten verduurzamen?

Ook besparen?

Vraag dan nu een gratis duurzaamheidscheck aan en laat uw gebouw controleren!

Wij komen graag vrijblijvend en geheel gratis bij u op locatie langs om te kijken hoeveel u eigenlijk kunt besparen/verdienen met een van onze verduurzaming-opties. Wat dat betreft kunt u ons zien als een bedrijf dat u helpt extra geld in het laatje te brengen. Het winstoogmerk is fijn meegenomen naast een duurzamere toekomst zeggen wij altijd. Want wie wil nou niet een duurzame toekomst? Dat daar extra aan verdiend kan worden is voor u alleen maar mooi meegenomen.  Onze experts controleren dan niet alleen of uw gebouw geschikt is voor zonnepanelen, maar tevens op andere mogelijke duurzame oplossingen als u dit wilt.

Duurzaamheid staat voorop

Een duurzaam gebouwd of verbouwd gebouw heeft een zo laag mogelijk schadelijk effect op milieu, klimaat, grondstoffenvoorraden, en daarmee op mensen en de wereld als geheel. In de gebruiksfase is het van belang om deze situatie te behouden. Bij gebouwen praten we dan vaak over verduurzaming, waarmee bedoeld wordt dat het gebouw en de installaties zodanig worden aangepast dat het minder energie gebruikt en prettig is om te wonen en/of te werken. Organisaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hoog in het vaandel hebben zijn dan ook vaak actief in het verduurzamen van hun vastgoed.

Zonnepanelen

Verduurzamen in Den Haag; wat kan Nuoveni voor mij betekenen?

Nuoveni is opgericht in 2017 en nu al uitgegroeid tot een van de betrouwbaarste
duurzaamheid specialisten in Den Haag en omgeving. Onze focus ligt op het verduurzamen van woningen om uw kosten te drukken, om ervoor te zorgen dat uw woning voldoet aan alle eisen en uiteraard om het milieu zoveel mogelijk te sparen. Wij willen transparant zijn in uw investering en daarom weet u bij ons altijd op voorhand waar u aan toe bent. Gecombineerd met onze ervaren monteurs die altijd het meest passende advies geven en de klant voorop stellen, bent u bij ons aan het juiste adres. Duurzaamheid is een trend die zich de laatste jaren in een rap tempo heeft ontwikkeld en Nuoveni is hierin koploper. Ondertussen zijn wij gegroeid naar een bekende en erkende specialist in Den Haag en omstreken, met veel tevreden en terugkerende klanten.

Wij verzorgen:

  • Een gratis duurzaamheidscheck op uw woning of bedrijfspand
  • CV- ketels (ook onderhoud en goed inregelen)
  • Zonnepanelen (wek uw eigen stroom op)
  • Warmtepompen (verwarmen zonder aardgas)

Is verduurzamen duur?

Het woord ‘duur’ zit in ‘verduurzamen’, maar dat zegt niets over de prijs! Voor
gebouweigenaren kan verduurzaming juist voordelig zijn. Denk hierbij aan minder
onderhoudskosten, exploitatiekosten en een langere levensduur van de materialen en dus het gebouw. Nederlanders lopen wat betreft verduurzaming achter op bijna alle landen in de Europese Unie. De overheid wil dan ook graag een handje helpen. Daarom stimuleert de overheid particulieren, bedrijven en VvE’s om woningen energiezuiniger te maken door financiële mogelijkheden aan te bieden. Verduurzamen hoeft dus zeker niet duur te zijn. Nuoveni ondersteunt u in eventuele subsidieaanvragen en zoekt uit welke subsidiemogelijkheden er voor u zijn!

Laat onze klanten u overtuigen

Service zoals ik van vroeger gewend ben, zeer vriendelijke monteurs en de heren op kantoor verzorgen alles tot in de puntjes zonder meerprijs! Nogmaals mijn dank!

Mea de Groot

Bij terugkomst van mijn vakantie was er een grote lekkage in de badkamer. NuoVeni was er gelukkig binnen een uur om alles op te lossen. Bang dat mij dit veel geld ging kosten heeft NuoVeni mij geheel ontzorgt in het gehele traject met de verzekering en uiteindelijk kostte het mij helemaal niets! Echt een super service en een aanrader voor iedereen!

Jorge Niemeijer

Tijdens de duurzaamheidscheck, kwam mijn duurzaamheidsspecialist erachter dat mijn Cv-ketel en WTW-unit nooit goed waren gereinigd. Ook heeft de aannemer mijn Cv-ketel nooit ingeregeld waardoor ik na de komst van NuoVeni direct begon met het besparen van energie!

Daniëlle Sanders
Back To Top
WhatsApp chat