skip to Main Content

Zonnepanelen worden steeds interessanter en dat dachten de bewoners van deze woning ook toen ze contact opnamen met NuoVeni. Waar de meeste zonnepanelen op een groot dakvlak liggen waren de bewoners van deze woning bang dat, dit bij hun niet ging lukken. Na een vrijblijvend onderzoek van NuoVeni bleek dat op het lage zijdakvlak toch zonnepanelen geplaatst konden worden. Om een zo hoog mogelijk rendement te garanderen moest er in deze situatie gebruik gemaakt worden van zogenoemde “optimizers”. Deze nemen het grote nadeel van schaduw op zonnepanelen weg en vergroten het individuele rendement.

Hele leven lang stroom blijven opwekken

Bij de eerste gesprekken met deze bewoners werd al snel duidelijk dat zij graag zonnepanelen van hoge kwaliteit wilden hebben. Zodat zij hun hele leven lang stroom kunnen blijven opwekken. Hierdoor is er gekozen voor full black panelen van het merk Solarwatt, dit merk biedt 30 jaar product garantie en zelfs 30 jaar een vermogensrendement garantie van 87%. Dit houdt in dat na 30 jaar energie opwekken deze zonnepanelen nog 87% van hun originele vermogen hebben! Omdat er in dit systeem optimizers benodigd waren is er gekozen voor een omvormer van Solar edge. Deze fabrikant is bedenker/voorloper in optimizer technologie. Zij kunnen hiermee een hogere efficiëntie bieden op daken waar onder andere schaduw voorkomt.

“Wij dachten als bewoners al langere tijd na over zonnepanelen maar wisten nooit waar we moesten beginnen. De heren van NuoVeni hebben ons meerdere opties gegeven m.b.t. het opwekken van energie maar konden ons het best vinden in dit zonnepanelen veld. Het ligt zeer symmetrisch op het dak en we waren er dan ook zo aan gewend. Het is natuurlijk niet niks om ineens van de zwarte platen op je oranje dak te hebben liggen. Alle kabels en de omvormer zijn mooi weggewerkt en zien wij nergens terug in de woning.”

Na het plaatsen en aansluiten van de zonnepanelen kan men de 21% BTW terug vragen op de investering. Dit lijkt zeer complex maar valt heel erg mee, wij assisteren dan ook al onze klanten in het terugvragen van de BTW. U krijgt van ons alle documenten die u hiervoor nodig heeft, we assisteren u waar nodig met het invullen van de formulieren en de belastingdienst doet de rest!

Wilt u ook graag besparen op uw stijgende energiekosten en investeren in de toekomst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen wat het u oplevert!

 

 

 

Back To Top
WhatsApp Whatsapp uw vraag