skip to Main Content

Over NuoVeni

NuoVeni streeft naar verduurzaming van de woningmarkt. Dat is een nobel streven, maar het is ook noodzakelijk. We hebben immers te maken met een veranderend klimaat, en onze overheid handelt daarnaar. Dat betekent dat woningen aan strengere regels moeten voldoen, en dat de regering huiseigenaren financieel tegemoetkomt om dit te doen.

 

De missie van NuoVeni: verduurzamen

Om particuliere woningeigenaren, bedrijven en VvE’s hierover te adviseren en ze te begeleiden, is NuoVeni in het leven geroepen. Immers, we hebben het over investeringen die de tand des tijds moeten doorstaan. Een duurzame woning nu moet dat ook blijven. Omdat het het juiste is om te doen, maar ook omdat het geld bespaart. Minder energiekosten bijvoorbeeld!

 

Het doel van NuoVeni

De missie van NuoVeni is de verduurzaming van vastgoed voor particulieren, bedrijven en VvE’s. Wij hebben als doel om inzicht te creëren in de mogelijkheden en voordelen van een duurzame energiehuishouding. Daarbij komen voordelen op het gebied van kostenbesparing en wooncomfort. Natuurlijk kunnen we daarbij voortborduren op het vakmanschap en de deskundigheid die generatie op generatie is doorgegeven. Meer weten? Neem dan nu contact met ons op!

 

Ervaring en professionaliteit

In de regio Den Haag was NuoVeni het eerste bedrijf dat zich volledig specialiseert in verduurzaming. Dat betekent dat we vroeg in een markt gesprongen zijn die voortdurend verandert. Hierdoor hebben we de tijd gehad om kennis op te bouwen en onderzoek te doen, en kunnen we een uitstekend product leveren. Duurzaamheid lijkt logisch, maar is dat niet altijd. Met onze professionele begeleiding haal je er nog meer uit!

Vier generaties vakmanschap

Casper cropt

Casper van Leeuwen
Founder

NuoVeni is opgericht door Casper van Leeuwen. De grondslag voor NuoVeni werd echter vier generaties geleden al gelegd, tijdens de 2e Wereldoorlog. Eerst als loodgietersbedrijf, waar later de expertise van elektra aan werd toegevoegd. Omdat juist bij deze disciplines winst te behalen valt op het gebied van duurzaamheid, heeft Casper besloten het familiebedrijf die kant op te laten ontwikkelen. Met als basis een studie bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode, en deze rijke familiegeschiedenis, was het tijd voor een nieuwe hoofdstuk: duurzaamheid!

Gratis duurzaamheidscheck

Om duurzaamheid tastbaarder te maken biedt NuoVeni een gratis check aan. Na deze gratis check weet u precies waar u in de toekomst aan toe bent qua verduurzaming

Onderhoud

Degelijk onderhoud aan uw installaties is minstens net zo belangrijk als het degelijk plaatsen. Laat daarom ieder jaar uw installatie(s) onderhouden door NuoVeni volgens voorschriften van de fabrikant!

Projecten

Benieuwd naar de projecten van NuoVeni? Kijk dan eens op onze projecten pagina!

Begin ook vandaag met besparen en neem eens contact met ons op

Back To Top
WhatsApp chat