skip to Main Content

In verband met de sterke toename in het aantal aanvragen, voeren wij op dit moment geen gratis duurzaamheidschecks uit 

Hoe kan ik het beste besparen op Water, Stroom en Gas?

Besparen op energie is gemakkelijker en vaak vooral goedkoper dan men denkt. Maar waar moet u beginnen? Er zijn veel manieren om te besparen op energie en kosten. Alleen staan veel van deze besparingen in verband met elkaar. Zo kunt u denken aan zonnepanelen, maar wellicht moet uw dak hier eerst voor worden aangepast. Of wellicht denkt u na over een warmtepomp. Dan moet uw woning wel geschikt zijn om op een lage temperatuur te stoken.

Nederland is een economisch sterk land maar blijft op het gebied van verduurzaming en energie besparen achter op andere landen uit Europa. Dit is onnodig, omdat verduurzamen helemaal niet duur hoeft zijn. Het kan u zelfs veel geld besparen en/of opleveren op de langere termijn. Wij helpen u graag bij het ontdekken wat voor u de mogelijkheden zijn! Doe daarom de gratis duurzaamheidscheck.

Om u een goed beeld te krijgen wat in uw situatie het meeste rendement oplevert hebben wij de gratis duurzaamheidscheck in het leven geroepen. Denk hierbij niet aan het overstappen van energie leverancier of andere algemene informatie op het internet welke leid tot spam of niet werkende algemene bespaar tips. Wij gebruiken deze informatie enkel om met u in contact te komen.

Vraag uw gratis duurzaamheidscheck aan

Vul het formulier hieronder in en onze duurzaamheidsspecialist neemt contact met u op om een gratis afspraak in te plannen! Uiteraard kunt u ons ook bellen op 070-2199679.

  ParticulierZakelijkStichtingVerenigingVvEOverig
  StudioAppartementTussenwoningHoekwoningVrijstaandBedrijfshalKantoorNieuwbouwBedrijfsgebouw

  Veelgestelde vragen over de check

  Dit is de meest gestelde vraag en het antwoord is: JA!
  Iedereen in ons werkgebied kan gratis een energie bespaar check aanvragen. Om u een degelijk bespaar advies te geven komen wij graag vrijblijvend langs op locatie om de mogelijkheden te bekijken. Een van onze duurzaamheid specialisten brengt na zijn bezoek een rapport uit met de resultaten en de manieren waarop u energie kunt besparen (geen vanzelfsprekende manieren als, licht uitzetten, verwarming véél lager, korter douchen of overstappen van energie leverancier). Vaak kunnen onze duurzaamheid specialisten direct tijdens de bespaar check in uw woning besparingen realiseren wat u niets kost. (Werkgebied Den Haag, Voorburg, Leidschemdam, Voorschoten, Wassenaar, Scheveningen, Leiden, Stompwijk, Rijswijk, Zoetermeer, Poeldijk, Wateringen, Naaldwijk & Delft). Staat uw woonplaats er niet tussen? neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Grote ingrijpende oplossingen om een huis/appartement/bedrijfspand duurzamer te maken kunnen een relatief hoge investering hebben. Denk hierbij aan een warmtepomp, zonnepanelen of complete isolatie. Echter is in 9/10 gevallen zo’n ingrijpende investering helemaal niet nodig om energie te besparen. Er zijn in de woning een hoop goedkope oplossingen mogelijk die flinke besparingen met zich mee brengen. Een van onze duurzaamheid specialisten controleert uw woning graag voor deze oplossingen om met z’n allen mee te werken aan een schoner milieu. Think Globally, act Locally!

  In de meeste gevallen duurt een energie bespaar check ± 1 uur. Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van de grootte van de woning of bedrijfspand. Om een degelijk advies op meerdere aspecten te kunnen uitbrengen controleert de duurzaamheid specialist veel verschillende zaken. Om het proces te versnellen zijn bouwtechnische tekeningen of documentatie van technische installaties nodig. Heeft u dit niet? maakt u zich geen zorgen, er zijn ook andere mogelijkheden om achter deze gegevens te komen alleen kan het dan iets langer duren. Ook staan onze duurzaamheid specialisten natuurlijk open voor verscheidene vragen, welke het bezoek langer kunnen laten duren.

  Uiteraard! Bedrijven, Stichtingen, Verenigingen, Sportclubs, VvE’s, de bespaar check is voor iedereen. Elke bespaar check is uniek en afhankelijk van uw situatie. Geef in ons antwoord formulier duidelijk aan voor wie u het aanvraagt en geef ons een korte situatie schets. Wij nemen dan zo snel mogelijk vrijblijvend contact met u op via de mail, telefoon of waar u de voorkeur aan geeft.

  Geloof het of niet maar zelfs in nieuwbouw woningen zijn een hoop besparingen te realiseren. Deze woningen zijn uit de bouw vaak beter geïsoleerd en hebben al een relatief laag energie label. Echter, is isolatie niet alleen zelf een besparing maar ook een eis voor andere veel interessantere bespaar mogelijkheden en een energie label een vergelijking met een gemiddelde wat ieder jaar daalt. Wij komen in iedere situatie graag langs om samen met u, vrijblijvend naar de mogelijkheden te kijken om te bewijzen dat er meer mogelijk is dan u denkt!

  nuoveni-fav

  Nuoveni - Uw duurzaamheidsspecialist uit Den Haag

  Opgericht in 2017 en nu al uitgegroeid tot een van de betrouwbaarste duurzaamheidsspecialisten uit Den Haag en omgeving. Onze focus ligt op het verduurzamen van woningen om uw kosten te drukken, te zorgen dat uw woning voldoet aan alle eisen en dat het milieu uiteraard meer wordt bewaard. Wij willen transparant zijn in uw investering en daarom weet u bij ons altijd op voorhand waar u aan toe bent. Gecombineerd met onze ervaren monteurs die altijd de meest passende advies geven en de klant voorop stellen, bent u bij ons aan het juiste adres. Duurzaamheid is een trend die zich de laatste jaren in een rap tempo heeft ontwikkeld en Nuoveni is daarmee de voorloper. Ondertussen zijn wij gegroeid naar een bekende specialist in Den Haag en omstreken - met veel tevreden en terugkerende klanten.

  Laat onze klanten u overtuigen

  Service zoals ik van vroeger gewend ben, zeer vriendelijke monteurs en de heren op kantoor verzorgen alles tot in de puntjes zonder meerprijs! Nogmaals mijn dank!

  Mea de Groot

  Bij terugkomst van mijn vakantie was er een grote lekkage in de badkamer. NuoVeni was er gelukkig binnen een uur om alles op te lossen. Bang dat mij dit veel geld ging kosten heeft NuoVeni mij geheel ontzorgt in het gehele traject met de verzekering en uiteindelijk kostte het mij helemaal niets! Echt een super service en een aanrader voor iedereen!

  Jorge Niemeijer

  Tijdens de duurzaamheidscheck, kwam mijn duurzaamheidsspecialist erachter dat mijn Cv-ketel en WTW-unit nooit goed waren gereinigd. Ook heeft de aannemer mijn Cv-ketel nooit ingeregeld waardoor ik na de komst van NuoVeni direct begon met het besparen van energie!

  Daniëlle Sanders
  Back To Top
  WhatsApp chat