skip to Main Content

Minder energiekosten, kies voor duurzaamheid

NuoVeni is uw partner voor duurzaamheid. Onze specialisten installeren duurzame oplossingen in ieder soort gebouw. Woningen, bedrijfspanden, het is allemaal mogelijk. Bespaar op water, gas en elektriciteit. Dit is eenvoudig dan u denkt. Daarbij is het ook goedkoper dan u denkt. Met een duurzame investering verdient u de kosten heel snel terug. Krijg inzicht in de mogelijkheden, vraag advies aan bij onze gespecialiseerde medewerkers. Ontdek wat we voor u kunnen doen!

Duurzame oplossingen voor uw woning of bedrijf

Waar gaat u beginnen? We geven inzicht in de mogelijkheden, advies op maat voor uw situatie. Bespaar energie. We bieden een uitkomst, bij ons weet u precies wat u kunt verwachten en wat de opties zijn. Krijg een duidelijk beeld van uw situatie. Onze deskundigen komen gratis en vrijblijvend bij u langs! Leer meer over duurzame energie.

Duurzaam wonen

Heeft u interesse om uw gebouw te laten verduurzamen?

Ook besparen?

Vraag dan nu een gratis duurzaamheidscheck aan en laat uw gebouw controleren!

Wij komen graag vrijblijvend en geheel gratis bij u op locatie langs om te kijken hoeveel u eigenlijk kunt besparen/verdienen met een van onze verduurzaming-opties. Wat dat betreft kunt u ons zien als een bedrijf dat u helpt extra geld in het laatje te brengen. Het winstoogmerk is fijn meegenomen naast een duurzamere toekomst zeggen wij altijd. Want wie wil nou niet een duurzame toekomst? Dat daar extra aan verdiend kan worden is voor u alleen maar mooi meegenomen.  Onze experts controleren dan niet alleen of uw gebouw geschikt is voor zonnepanelen, maar tevens op andere mogelijke duurzame oplossingen als u dit wilt.

Energiezuinig wonen en werken

Verduurzamen is helemaal van deze tijd. Het klimaat kan wel een steuntje gebruiken. Ook uw portemonnee zal blij zijn met een duurzaam alternatief. Wat kunt u zowel doen in huis of op het werk voor duurzame energie?

  • Warmtepomp
  • CV-ketels
  • Zonnepanelen

De warmtepomp is een duurzaam alternatief

Een gebouw verwarmen? Dit kan op verschillende manieren. De meest energiezuinige manier is met behulp van een warmtepomp. Warmtepompen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Afhankelijk van uw gezinssamenstelling en de grootte van een huis of gebouw wordt een model geplaatst.

Toch liever een CV-ketel?

Niet ieder gebouw is geschikt voor een warmtepomp, oudere huizen zijn vaak niet genoeg geïsoleerd. In dit geval kiest u alsnog voor een CV-ketel. Om het zo duurzaam mogelijk te houden helpen we u verder. Welk model kunt u het beste kiezen? Welke merken zijn voor u het meest interessant?

Zonnepanelen plaatsen

Groene stroom wint u met behulp van zonnepanelen. Groene elektriciteit voor thuis, op het werk en andere locaties. Wek uw eigen energie op. Het milieu wordt minder belast, uiteraard wint u hier uiteindelijk ook flink op de kosten. Een goede investering gegarandeerd!

Bespaar met onze duurzame installaties

Kies voor de producten van NuoVeni en bespaar. Benieuwd hoe uw huidige situatie ervoor staat op het gebied van duurzaamheid? Doe de gratis check! Een duurzaamheidsspecialist neemt contact met u om om een gratis afspraak te plannen. U leert meer over het gebouw en over de mogelijkheden voor verduurzaming. Een duurzame toekomst en winst. U vangt twee vliegen in één klap.

Laat onze klanten u overtuigen

Service zoals ik van vroeger gewend ben, zeer vriendelijke monteurs en de heren op kantoor verzorgen alles tot in de puntjes zonder meerprijs! Nogmaals mijn dank!

Mea de Groot

Bij terugkomst van mijn vakantie was er een grote lekkage in de badkamer. NuoVeni was er gelukkig binnen een uur om alles op te lossen. Bang dat mij dit veel geld ging kosten heeft NuoVeni mij geheel ontzorgt in het gehele traject met de verzekering en uiteindelijk kostte het mij helemaal niets! Echt een super service en een aanrader voor iedereen!

Jorge Niemeijer

Tijdens de duurzaamheidscheck, kwam mijn duurzaamheidsspecialist erachter dat mijn Cv-ketel en WTW-unit nooit goed waren gereinigd. Ook heeft de aannemer mijn Cv-ketel nooit ingeregeld waardoor ik na de komst van NuoVeni direct begon met het besparen van energie!

Daniëlle Sanders
Back To Top
WhatsApp chat