skip to Main Content

CV-Ketels – Het onderhoud

Voor het onderhoud van HR, VR of CV ketels kunt u prima bij ons terecht. Standaard worden de onderhoudsprotocollen van fabrikanten gevolgd in plaats van de helaas veel voorkomende winst optimalisatie. Onze #1 prioriteit is uw comfort en zorgeloos wonen, niets is zo vervelend om in een ijskoud huis thuis te komen of zonder warm water te zitten. Minimaliseer dit risico met jaarlijks onderhoud aan uw ketel! Hoe fijn is het om in uw huidige situatie gas en elektriciteit te besparen met uw huidige cv-ketel?

Bespaar tot wel €100 per jaar

Door middel van het correct inregelen van CV ketels kunnen huishoudens per jaar gemakkelijk meer dan €100,- besparen! Dit wordt helaas vaak bij installatie overgeslagen door andere installateurs. Wij vinden dat zonde en daarom wordt uw CV ketel bij een eerste onderhoudsbeurt wordt door onze duurzaamheidsspecialist correct ingeregeld.

Merken waar wij onder andere mee werken:

 • Remeha
 • Bosch
 • Itho
 • Daalderop
 • Nefit
 • Buderus
 • Agpo
 • Ferroli
 • ATAG
 • Valliant
 • Intergas

Ook besparen?

Vraag dan nu een gratis duurzaamheidscheck aan en laat uw gebouw controleren!

Wij komen graag vrijblijvend en geheel gratis bij u op locatie langs om te kijken hoeveel u eigenlijk kunt besparen/verdienen met een van onze verduurzaming-opties. Wat dat betreft kunt u ons zien als een bedrijf dat u helpt extra geld in het laatje te brengen. Het winstoogmerk is fijn meegenomen naast een duurzamere toekomst zeggen wij altijd. Want wie wil nou niet een duurzame toekomst? Dat daar extra aan verdiend kan worden is voor u alleen maar mooi meegenomen.  Onze experts controleren dan niet alleen of uw gebouw geschikt is voor zonnepanelen, maar tevens op andere mogelijke duurzame oplossingen als u dit wilt.

Nefit_producten_9000i_scherp_2017_MG_4180-min

CV Ketels – Laat het plaatsen door een specialist

Bent u aan het twijfelen om nog een nieuwe cv ketel te kopen? Als CV monteur plaatsen wij, naast jaarlijks periodiek onderhoud, ook nieuwe cv ketels. Tevens kunt u bij ons een zuinige cv ketel huren of leasen. Hiermee kunt u direct uw comfort te vergroten en gasrekening verkleinen! In plaats van het enkel “vervangen van een nieuwe ketel”, kijken wij graag verder. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden van verschillende oplossingen.

energielabels

Maak uw woning zuiniger én besparender

Wanneer u er voor heeft gekozen om één van onze nieuwe CV Ketels te laten plaatsen door onze specialist, dan zult u direct bij uw eerstvolgende energierekeningen merken dat u in kosten daalt. Nieuwere ketels zijn namelijk voorzien van de nieuwste technieken waardoor deze zuiniger werken en u dus minder hard hoeft te stoken. Hierdoor verbruikt u minder gas en dat gaat u merken op uw energierekening!

Wist u dat?

Bij ons kunt u een zuinige CV ketel huren / leasen.
Vergroot uw comfort en bespaar energie!

CV-Ketel-installateur-min

Onze duurzaamheidsspecialist

Onze duurzaamheidsspecialist, tevens monteur, maakt eerst een situatieschets van uw verwarmingsinstallatie. Hierna kan er een gericht voorstel gedaan worden van hoeveel vermogen u werkelijk nodig heeft. Zo zit u niet met te hoge kosten, heeft u optimaal comfort en draagt u bij aan een beter milieu. Daarnaast draagt dit bij aan een zuiniger energielabel voor uw huis!  Dit heeft vervolgens natuurlijk een positief effect op de waarde van de woning. U krijgt niet zomaar een van onze CV ketels: u krijgt bij ons een passend advies op maat!

Geniet direct van één van onze CV Ketels

Na het aansluiten van uw nieuwe cv ketel wordt alles opgeruimd zodat u direct kunt beginnen met genieten en besparen. Maar wees niet bang, onze service stopt niet wanneer het toestel aan de muur hangt. Door onze goede relaties met fabrikanten en leveranciers, kunnen wij op een hoop toestellen verlengde garantie en een vergrote servicegraad bieden. Hierdoor kunt u jarenlang ongestoord genieten van optimaal comfort in uw huis zonder hoge kosten!

nuoveni-fav

Nuoveni - Uw duurzaamheidsspecialist uit Den Haag

Opgericht in 2017 en nu al uitgegroeid tot een van de betrouwbaarste duurzaamheidsspecialisten uit Den Haag en omgeving. Onze focus ligt op het verduurzamen van woningen om uw kosten te drukken, te zorgen dat uw woning voldoet aan alle eisen en dat het milieu uiteraard meer wordt bewaard. Wij willen transparant zijn in uw investering en daarom weet u bij ons altijd op voorhand waar u aan toe bent. Gecombineerd met onze ervaren monteurs die altijd de meest passende advies geven en de klant voorop stellen, bent u bij ons aan het juiste adres. Duurzaamheid is een trend die zich de laatste jaren in een rap tempo heeft ontwikkeld en Nuoveni is daarmee de voorloper. Ondertussen zijn wij gegroeid naar een bekende specialist in Den Haag en omstreken - met veel tevreden en terugkerende klanten.

Laat onze klanten u overtuigen

Service zoals ik van vroeger gewend ben, zeer vriendelijke monteurs en de heren op kantoor verzorgen alles tot in de puntjes zonder meerprijs! Nogmaals mijn dank!

Mea de Groot

Bij terugkomst van mijn vakantie was er een grote lekkage in de badkamer. NuoVeni was er gelukkig binnen een uur om alles op te lossen. Bang dat mij dit veel geld ging kosten heeft NuoVeni mij geheel ontzorgt in het gehele traject met de verzekering en uiteindelijk kostte het mij helemaal niets! Echt een super service en een aanrader voor iedereen!

Jorge Niemeijer

Tijdens de duurzaamheidscheck, kwam mijn duurzaamheidsspecialist erachter dat mijn Cv-ketel en WTW-unit nooit goed waren gereinigd. Ook heeft de aannemer mijn Cv-ketel nooit ingeregeld waardoor ik na de komst van NuoVeni direct begon met het besparen van energie!

Daniëlle Sanders
Back To Top
WhatsApp chat