skip to Main Content

Woont u in Ypenburg en bent u op zoek naar een monteur voor uw CV ketel?

Ketel in storing?

NuoVeni is 24 uur per dag bereikbaar voor storingen, wij lossen deze vakkundig voor u op. Dit kan telefonisch (070 21 99 679) of op locatie.

Service & Onderhoud

Een goed onderhouden ketel is veiliger, zuiniger en gaat langer mee. Dit jaarlijks onderhoud hoeft ook helemaal niet duur te zijn!

Zuinig verwarmen

Door een ketel correct in te regelen bij het onderhoud kunt u direct beginnen met besparen. Benieuwd hoe u verder nog meer kunt besparen?

Prijzen

Bent u benieuwd wat een nieuwe ketel u gaat kosten of wat deze u gaat besparen? Elke situatie is uniek maar dit zoeken we graag z.s.m. voor u uit!

Nefit_producten_9000i_scherp_2017_MG_4180-min

Onderhoud aan uw cv ketel in Ypenburg

Het kan soms moeilijk zijn om in te schatten wanneer uw cv ketel toe is aan onderhoud. Bij NuoVeni hoeft u zich niet schromen om ons op te bellen. Wij geven u graag passend advies en komen kijken naar uw ketel als we denken dat dat nodig is. Wij voeren veel controles uit en als uw cv ketel aan vervanging toe is, hebben wij dat binnen 24 uur geregeld.

De laatste 15 jaar zijn er veel nieuwe ontwikkelingen geweest voor cv ketels. Zo zijn ze tegenwoordig helemaal naar eigen behoefte in te stellen. Dit gebeurt echter nog veel te weinig door installateurs en loodgieters. Hierdoor gebruikt u onnodig veel gas en stroom. Uiteraard bent u hier de dupe van en betaalt u er ook voor. NuoVeni stelt duurzaamheid centraal. Wij gaan met u in gesprek en stellen de ketel af op uw behoeftes. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Zo bespaart u gemakkelijk minimaal 10% aan stookkosten. Vanuit de overheid kunt u ook subsidies ontvangen als u een duurzame oplossing toepast in uw woning. Ook hier geven we u graag advies over. Voor onderhoud of reparaties aan uw cv ketel in Ypenburg kunt u ook bij ons terecht.

Nieuwe duurzame ketel te duur? U kunt hiervoor subsidie krijgen van de overheid!

Uw cv ketel in Ypenburg vervangen?

Als onderhoud niet meer voldoende is, is uw cv ketel aan vervanging toe. Ook dan kunt u terecht bij NuoVeni. Wij zijn gespecialiseerd in installatie, controle, onderhoud en vervanging van cv ketels in Ypenburg. Wij bieden een gratis duurzaamheidscheck aan. Hierbij komt er een monteur bij u langs en controleert hoe duurzaam uw woning is. Ook geeft onze monteur u extra tips waardoor u mogelijk nog meer kunt besparen. Wacht niet langer en neem contact met ons op. Een van onze duurzaamheidsspecialisten helpt u graag verder.

 

Merken waar wij goede kennis van hebben en geregeld op bijscholen zijn:
Remeha, Bosch, Itho, Daalderop, Nefit, Buderus, Agpo, Ferroli, ATAG, Valliant & Intergas

Nefit Trendline leidschendam

Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?

ย 

Moet u uw ketel vervangen of heeft deze slechts een onderhoudsbeurt nodig? Wij denken met u mee en geven u een transparant advies. Het zal u verbazen hoeveel geld u kunt besparen en wat de mogelijkheden zijn binnen uw huis. Wij geven u graag vrijblijvend advies. Samen zorgen we ervoor dat Voorschoten een van de meest duurzame gemeentes wordt van Nederland!

ย 

Back To Top
WhatsApp chat