skip to Main Content

Woont u in Wassenaar en bent u op zoek naar een monteur voor uw CV ketel?

Ketel in storing?

NuoVeni is 24 uur per dag bereikbaar voor storingen, wij lossen deze vakkundig voor u op. Dit kan telefonisch (070 21 99 679) of op locatie.

Service & Onderhoud

Een goed onderhouden ketel is veiliger, zuiniger en gaat langer mee. Dit jaarlijks onderhoud hoeft ook helemaal niet duur te zijn!

Zuinig verwarmen

Door een ketel correct in te regelen bij het onderhoud kunt u direct beginnen met besparen. Benieuwd hoe u verder nog meer kunt besparen?

Prijzen

Bent u benieuwd wat een nieuwe ketel u gaat kosten of wat deze u gaat besparen? Elke situatie is uniek maar dit zoeken we graag z.s.m. voor u uit!

Nefit_producten_9000i_scherp_2017_MG_4180-min

Wanneer is uw cv-ketel aan onderhoud toe?

Uw cv ketel in Wassenaar heeft onderhoud nodig of zijn er andere problemen? Bij NuoVeni bent u aan het juiste adres hiervoor. Wij voeren controles uit en bij vervanging zijn wij binnen 24 uur klaar. De laatste 15 jaar zijn cv ketels helemaal naar eigen behoefte in te stellen. Alleen gebeurt dit na lange tijd nog steeds niet door de meeste installateurs en loodgieters. Hierdoor verbruikt u onnodig veel gas en stroom voor niks en kost dit ook u weer extra geld. NuoVeni onderscheidt zich van uw standaard installatie bedrijf in Wassenaar. Ons bedrijf is duurzaam ingesteld en zullen altijd uw cv ketel correct instellen tijdens onderhoud. U kunt hiermee minstens 10% besparen op stookkosten en dit draag ook weer bij aan een duurzamere leefomgeving. Voor onderhoud, reparaties of inregelen van verwarming met spoed kunt ook naar ons terecht. Vanuit de overheid kunt u ook subsidie krijgen wanneer u voor een duurzamere oplossing toepast in uw woning. NuoVeni is hierin gespecialiseerd en geven graag advies hierover.

Nieuwe duurzame ketel te duur? U kunt hiervoor subsidie krijgen van de overheid!

Cv ketel Wassenaar vervangen?

Opzoek naar een installatiebedrijf in Wassenaar voor uw cv ketel of verwarming? Voor al uw cv ketel onderhoud, controle, reparatie en installatie bent u bij NuoVeni aan het juiste adres. Wij bieden ook een gratis duurzaamheid check aan waarbij een van onze monteurs langskomt. Hierdoor weet u precies hoe duurzaam uw woning is en waar u mogelijk nog kunt besparen. Wacht niet langer en neem een keer contact met ons op. Een van onze duurzaamheidspecialisten staat u graag te woord voor informatie en advies.

 

Merken waar wij goede kennis van hebben en geregeld op bijscholen zijn:
Remeha, Bosch, Itho, Daalderop, Nefit, Buderus, Agpo, Ferroli, ATAG, Valliant & Intergas

Nefit Trendline leidschendam

Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?

ย 

Moet u uw ketel vervangen of heeft deze slechts een onderhoudsbeurt nodig? Wij denken met u mee en geven u een transparant advies. Het zal u verbazen hoeveel geld u kunt besparen en wat de mogelijkheden zijn binnen uw huis. Wij geven u graag vrijblijvend advies. Samen zorgen we ervoor dat Voorschoten een van de meest duurzame gemeentes wordt van Nederland!

ย 

Back To Top
WhatsApp chat