skip to Main Content

Woont u in Voorschoten en bent u op zoek naar een monteur voor uw CV ketel?

Ketel in storing?

NuoVeni is 24 uur per dag bereikbaar voor storingen, wij lossen deze vakkundig voor u op. Dit kan telefonisch (070 21 99 679) of op locatie.

Service & Onderhoud

Een goed onderhouden ketel is veiliger, zuiniger en gaat langer mee. Dit jaarlijks onderhoud hoeft ook helemaal niet duur te zijn!

Zuinig verwarmen

Door een ketel correct in te regelen bij het onderhoud kunt u direct beginnen met besparen. Benieuwd hoe u verder nog meer kunt besparen?

Prijzen

Bent u benieuwd wat een nieuwe ketel u gaat kosten of wat deze u gaat besparen? Elke situatie is uniek maar dit zoeken we graag z.s.m. voor u uit!

Nefit_producten_9000i_scherp_2017_MG_4180-min

Wanneer is uw cv-ketel aan onderhoud toe?

Cv-ketels dienen een keer per jaar gecontroleerd te worden. Als u dit doet, is uw woning efficiënt, duurzaam en veilig. NuoVeni is uw expert in Voorschoten als het gaat om cv-ketels. Onze medewerkers helpen u graag bij zowel de installatie als het onderhoud. Hiermee bespaart u jaarlijks tot wel 25% op uw gasrekening. U denkt vast: ‘wat gaat mij dat kosten?’ Het kost u helemaal niets extra! NuoVeni biedt meerdere diensten aan. Van eenmalige installatie tot all-in service contracten. Zo bent u altijd verzekerd van een lekker warm huis. Problemen met uw cv ketel in Voorschoten? Wij komen langs om het op te lossen! NuoVeni weet hoe vervelend het is om zonder warm water te zitten. Wij laten u niet lang wachten en zijn dag en nacht bereikbaar om uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Wij regelen uw CV ketel tijdens service & onderhoud altijd in, waardoor u tot wel 25% op uw gasrekening kunt besparen!

Cv ketel Voorschoten vervangen?

Om de zoveel tijd moet de cv ketel worden vervangen. In Voorschoten zijn wij actief om uw ketel te vervangen. Dit doen wij op een zo duurzaam mogelijke manier. We gaan met u in gesprek over uw gebruik en proberen zo de perfecte cv ketel voor u uit te kiezen. Het ene huishouden verbruikt natuurlijk meer dan het andere. Door onze jarenlange ervaring weten we binnen 24 uur welke cv ketel het beste past voor uw woning in Voorschoten. Al onze ketels zijn voorzien van een zuinig energielabel. Zo heeft u niet alleen een lekker warm huis, maar draagt u ook het milieu een warm hart toe. Onze installateurs zijn voortdurend bezig met de ontwikkelingen op het gebied van cv ketels in Voorschoten. Bij NuoVeni krijgt u dus altijd top kwaliteit!

 

Merken waar wij goede kennis van hebben en geregeld op bijscholen zijn:
Agpo, Ferroli, ATAG, Valliant & Intergas, Remeha, Bosch, Itho, Daalderop, Nefit & Buderus.

Nefit Trendline leidschendam

Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen?

 

Moet u uw ketel vervangen of heeft deze slechts een onderhoudsbeurt nodig? Wij denken met u mee en geven u een transparant advies. Het zal u verbazen hoeveel geld u kunt besparen en wat de mogelijkheden zijn binnen uw huis. Wij geven u graag vrijblijvend advies. Samen zorgen we ervoor dat Voorschoten een van de meest duurzame gemeentes wordt van Nederland!

 

Back To Top
WhatsApp chat