skip to Main Content

CV Ketel Voorburg - Altijd een monteur in de buurt!

Nefit9000i voorburg

Heeft u een probleem aan uw cv ketel of heeft uw cv installatie onderhoud nodig? Dan bent u bij NuoVeni aan het juiste adres. Naast het onderhoud aan uw cv ketel voeren wij ook controles uit en waar nodig vervangen wij uw cv ketel binnen 24 uur. Cv ketels van de laatste 15 jaar zijn nagenoeg allemaal in te regelen op uw behoefte. In de praktijk is helaas gebleken dat een hoop installateurs en loodgieters dit niet doen, waardoor u onnodig veel gas en stroom gebruikt. NuoVeni is niet uw standaard installatie techniek bedrijf uit Voorburg maar staat voor duurzaamheid en onze monteurs zullen dan ook altijd tijdens het onderhoud uw ketel correct inregelen. Hierdoor bespaart u minstens 10% op uw stookkosten en draagt u direct bij aan een duurzamere leefomgeving. U kunt ook bij ons terecht voor al uw onderhoud, reparaties of inregelen van uw verwarming ook als dit met spoed moet. Hier kunt u vanuit de overheid ook subsidie voor krijgen als u meer duurzame oplossingen toepast in uw woning. Hier is NuoVeni in gespecialiseerd en hier geven wij dan ook maar al te graag gratis advies over.

CV Ketel Voorburg – Kopen of huren, de keuze is aan u!

Dus, bent u opzoek naar een installatiebedrijf in Voorburg voor uw cv ketel of verwarming? NuoVeni kunt u voorzien in al uw CV ketel onderhoud, controle, reparatie en installatie. Hiernaast checkt een van onze monteurs graag uw woning met onze gratis duurzaamheidscheck. Zo weet u precies hoe duurzaam uw huis is en waar u mogelijk kan besparen of zelfs verdienen! Twijfel niet langer en neem is een keer contact op met een van onze duurzaamheidsspecialisten!

Merken waar wij mee werken

Uiteraard zijn wij prima in staat u altijd te helpen. Ook wanneer u gebruik maakt van een merk dat hieronder niet staat beschreven kunt u gerust contact met ons opnemen. Merken waar wij goede kennis van hebben en geregeld op bijscholen zijn:

 • Remeha
 • Bosch
 • Itho
 • Daalderop
 • Nefit
 • Buderus
 • Agpo
 • Ferroli
 • ATAG
 • Valliant
 • Intergas
Onderhoud & Service

U vergroot uw rendement en heeft een veiligere CV ketel met regulier onderhoud en een kwalitatieve service.

CV ketel vervangen?

Is uw CV ketel aan vervanging toe? Wij kunnen u vaak dezelfde dag nog voorzien van een nieuw toestel!

24/7 service

Wij zijn voor problemen, informatie, afspraken en advies 24 uur per dag voor u beschikbaar!

Duurzaamheidscheck

Wij komen u graag gratis adviseren in verschillende duurzame oplossingen. Vraag de check nu aan!

Benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen?

NuoVeni kan als duurzaamheidsinstallateur veel meer voor u betekenen dan enkel uw CV ketel in topconditie houden. Wij zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van vastgoedobjecten en geven u hier graag een beter inzicht in. Neem nu een kijkje op onze website wat wij allemaal aanbieden.

Back To Top
WhatsApp chat