skip to Main Content

CV ketel onderhoud in Den Haag

Er is weinig zo vervelend als een niet of slecht werkende CV ketel. Goed onderhoud van je ketel is niet alleen erg belangrijk om deze zo goed mogelijk te laten werken, het zorgt er ook voor dat je CV-ketel veel zuiniger is Woont u in de regio Den Haag, staat duurzaamheid bij u hoog in het vaandel en bent u op zoek naar een betrouwbare, erkende cv-ketel monteur? De experts van NuoVeni staan 24/7 voor u klaar!

Waarom is onderhoud van uw CV-ketel belangrijk?

Jaarlijks onderhoud van uw CV ketel door een erkende monteur is erg belangrijk. Een goed onderhouden CV-ketel heeft over het algemeen een langere levensduur en u zult minder last hebben van storingen.

Adres

Populierendreef 980
2272 HW Voorburg

Telefoon: 070 – 21 99 679
Whatsapp: 06 25 47 29 03
Mail: [email protected]

Duurzaamheid

Het hebben van een goed onderhouden en correct afgestelde CV ketel is niet alleen beter voor uzelf, maar ook voor het milieu. Naast minder slijtage aan essentiële onderdelen en dus een langere levensduur van uw toestel, zorgt een jaarlijkse onderhoudsbeurt door een monteur er ook voor dat uw ketel het maximale rendement behaalt. Zo wordt er niet onnodig kostbare energie verspild.

Veiligheid

Ook veiligheid is uiteraard erg belangrijk. Een monteur zorgt er altijd voor dat de kans op gevaarlijke situaties zoals koolmonoxide vergiftiging, geminimaliseerd wordt. Regulier onderhoud aan uw ketel is dus van levensbelang!

Kostenbesparend

Doordat een correct onderhouden toestel langer meegaat en minder stroom en gas verbruikt, bespaart u met een jaarlijkse onderhoudsbeurt ook geld. Door goed onderhoud zullen uw energiekosten aanzienlijk lager worden.

Comfort

Door jaarlijks onderhoud, is de kans op storingen veel kleiner en u zal dus minder snel in de kou of zonder warm water komen te zitten. Daarnaast zal uw CV monteur er ook op letten dat uw ketel optimaal ingesteld wordt voor uw specifieke woonsituatie en wensen.

Vul het formulier in

Binnen één werkdag heeft u al reactie!

cv ketel

Ook besparen?

Vraag dan nu een gratis duurzaamheidscheck aan en laat uw gebouw controleren!

Wij komen graag vrijblijvend en geheel gratis bij u op locatie langs om te kijken hoeveel u eigenlijk kunt besparen/verdienen met een van onze verduurzaming-opties. Wat dat betreft kunt u ons zien als een bedrijf dat u helpt extra geld in het laatje te brengen. Het winstoogmerk is fijn meegenomen naast een duurzamere toekomst zeggen wij altijd. Want wie wil nou niet een duurzame toekomst? Dat daar extra aan verdiend kan worden is voor u alleen maar mooi meegenomen.  Onze experts controleren dan niet alleen of uw gebouw geschikt is voor zonnepanelen, maar tevens op andere mogelijke duurzame oplossingen als u dit wilt.

Onze CV onderhoud pakketten

Voor iedereen in de regio Den Haag bieden wij drie CV onderhoud pakketten aan waarmee u uw CV ketel in optimale conditie kunt houden. Welk pakket voor u het meest geschikt is, hangt af van uw wensen en budget.

Economy

Bent u op zoek naar een eenvoudig, scherp geprijsd onderhoudspakket? Dan is ons Economy basispakket iets voor u! Voor maar €60.50 per jaar komt een van onze erkende monteurs jaarlijks bij u langs. Uw CV ketel wordt dan niet alleen onderhouden conform de richtlijnen van de fabrikant, de monteur doet ook een gasproef, inspecteert de rookgasafvoer en vult u installatie bij.

Service

Wilt u net dat beetje meer en wilt u bijvoorbeeld gebruikmaken van onze 24/7 gratis storingsdienst? Dan kunt u kiezen voor het Service CV onderhoud pakket van NuoVeni. De kosten van dit pakket bedragen €110 per jaar en uiteraard wordt uw CV ketel ook in dit geval onderhouden conform de richtlijnen van de fabrikant, wordt er een gasproef gedaan en de rookgasafvoer geïnspecteerd en vult de monteur uw installatie bij. Wanneer u kiest voor ons Service pakket, wordt uw ketel daarnaast ook zo zuinig mogelijk afgesteld, staat onze gratis storingsdienst 24/7 voor u klaar en wordt er bij storingen geen tarief gerekend.

Premium

Wanneer u een Premium onderhoudspakket neemt, kunt u gebruikmaken van alle CV onderhoudsdiensten die NuoVeni aanbiedt. Net als bij ons Service pakket, heeft u recht op jaarlijks onderhoud en kunt u bij storingen altijd gratis contact opnemen met onze storingsdienst. Naast het arbeidsloon bij storingen, zijn bij de prijs van €185 per jaar van dit pakket ook onderhoudsmaterialen en reparatie onderdelen inbegrepen. Daarnaast kunt u met een Premium pakket uw CV ketel ook tussentijds bij laten vullen en stelt onze monteur indien gewenst of noodzakelijk ook uw thermostaat opnieuw in.

Een afspraak voor CV onderhoud maken

Bent u woonachtig in de regio Den Haag, heeft u een keuze gemaakt uit onze CV onderhoudspakketten en wilt u graag een afspraak maken? Bel dan 070 – 21 99 679. Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan het contactformulier in. Ook als u er zelf niet uitkomt en benieuwd bent welk CV onderhoud pakket voor u het meest geschikt is, helpen onze experts u uiteraard graag verder!

Storing of spoedgeval?

Bent u een bestaande klant en heeft u een storing aan uw CV ketel of een spoedgeval? Onze klantenservice staat 24/7 voor u klaar op 070 – 21 99 679.

nuoveni-fav

Nuoveni - Uw duurzaamheidsspecialist uit Den Haag

Opgericht in 2017 en nu al uitgegroeid tot een van de betrouwbaarste duurzaamheidsspecialisten uit Den Haag en omgeving. Onze focus ligt op het verduurzamen van woningen om uw kosten te drukken, te zorgen dat uw woning voldoet aan alle eisen en dat het milieu uiteraard meer wordt bewaard. Wij willen transparant zijn in uw investering en daarom weet u bij ons altijd op voorhand waar u aan toe bent. Gecombineerd met onze ervaren monteurs die altijd de meest passende advies geven en de klant voorop stellen, bent u bij ons aan het juiste adres. Duurzaamheid is een trend die zich de laatste jaren in een rap tempo heeft ontwikkeld en Nuoveni is daarmee de voorloper. Ondertussen zijn wij gegroeid naar een bekende specialist in Den Haag en omstreken - met veel tevreden en terugkerende klanten.

Laat onze klanten u overtuigen

Service zoals ik van vroeger gewend ben, zeer vriendelijke monteurs en de heren op kantoor verzorgen alles tot in de puntjes zonder meerprijs! Nogmaals mijn dank!

Mea de Groot

Bij terugkomst van mijn vakantie was er een grote lekkage in de badkamer. NuoVeni was er gelukkig binnen een uur om alles op te lossen. Bang dat mij dit veel geld ging kosten heeft NuoVeni mij geheel ontzorgt in het gehele traject met de verzekering en uiteindelijk kostte het mij helemaal niets! Echt een super service en een aanrader voor iedereen!

Jorge Niemeijer

Tijdens de duurzaamheidscheck, kwam mijn duurzaamheidsspecialist erachter dat mijn Cv-ketel en WTW-unit nooit goed waren gereinigd. Ook heeft de aannemer mijn Cv-ketel nooit ingeregeld waardoor ik na de komst van NuoVeni direct begon met het besparen van energie!

Daniëlle Sanders

Waarom kiezen voor CV onderhoud door NuoVeni?

Bij NuoVeni streven we naar verduurzaming van de woningmarkt. Ons doel is het creëren van inzicht in de mogelijkheden van een duurzame energiehuishouding. Het verduurzamen van uw woning is niet alleen beter voor de wereld maar ook voor uw portemonnee en wooncomfort!

NuoVeni was het eerste bedrijf in de regio Den Haag dat zich volledig gespecialiseerd heeft op de verduurzaming van vastgoed voor particulieren, bedrijven en VVE’s. Hierdoor hebben we veel tijd gehad om kennis op te bouwen en onderzoek te doen en u kunt als klant bij ons altijd rekenen op excellent vakmanschap en deskundigheid die van generatie op generatie is doorgegeven. Door te kiezen voor de CV onderhoudsdienst van NuoVeni helpt u dus niet alleen uzelf maar ook het milieu!

Nefit 9000i - CV Ketel Den Haag

Merken waar wij mee werken:

Uiteraard kunt u ons ook bellen bij andere merken.

 • Remeha
 • Bosch
 • Itho
 • Daalderop
 • Nefit
 • Buderus
 • Agpo
 • Ferroli
 • ATAG
 • Valliant
 • Intergas
Back To Top
WhatsApp chat