skip to Main Content

Woont u in de buurt van Leidscheveen en bent op zoek naar een monteur voor uw CV-ketel ?

Bij NuoVeni kunt u terecht in meerdere regio’s binnen Zuid-Holland. Zo ook mensen uit Leidscheveen. NuoVeni is gespecialiseerd in het oplossen van problemen aan CV installaties. Daarnaast verhelpen wij ook storingen aan de CV ketel. Wij vinden goede service ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij service contracten aan. Heeft u geen zin om aan zo’n service contract te beginnen? Dat is geen probleem. Wij komen u ook gewoon helpen als u eenmalig onderhoud aan uw ketel nodig heeft. Als uw CV ketel aan vervanging toe is dan komen wij binnen 24 uur bij u langs om u weer van warmte te voorzien. Onze focus ligt 100% op duurzaamheid en dit proberen wij door te geven aan onze klanten. De CV ketels die wij leveren zijn dan ook voorzien met de meest duurzame technieken. Met deze CV ketels begint u direct met het besparen op zowel gas als elektriciteit. Als uw ketel stuk is, maar u geen budget heeft voor een nieuwe ketel, dan kunt u bij NuoVeni ook terecht om een CV ketel te huren. Deze komen wij dan installeren bij u in Leidscheveen!

Een nieuwe duurzame CV-ketel duur? Dat is vaak helemaal niet het geval!

Dus wanneer u opzoek bent naar een bedrijf in Leidscheveen gespecialiseerd in CV ketels, dan bent u bij NuoVeni aan het juiste adres! Wij onderhouden uw CV ketel en zorgen er voor dat deze in perfecte conditie is. Neem op uw manier contact met ons op om gebruik te maken van onze uitgebreide diensten.

Nefit 9000i - CV Ketel Den Haag
Inregelen CV-ketel

U kunt direct 10% tot 25% gas besparen als uw cv-ketel correct is ingeregeld. NuoVeni regelt nu tijdelijk uw ketel geheel gratis voor u in bij service of onderhoud!

24/7 bereikbaarheid

NuoVeni is er 24/7 voor u, wilt u een afspraak maken voor onderhoud of heeft u met spoed een monteur nodig? Neem contact met ons op zoals u wilt!

Gratis duurzaamheidscheck

Bent u benieuwd hoe u verder op stroom en gas kunt besparen of wilt u weten hoe duurzaam uw huis is? Vraag dan nu een gratis duurzaamheidscheck aan!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of hoe u duurzamer kunt wonen?

Wij komen graag met u in contact om uw cv installatie in perfecte conditie te houden. U kunt ook altijd bij ons terecht voor advies of vragen betreffende (duurzame) installatiewerken. Neem een kijkje in ons totale aanbod of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Back To Top
WhatsApp chat