skip to Main Content

CV Ketel Den Haag - Installatie & Reparatie - 24/7 Service

Heeft u een probleem aan uw cv ketel en bevindt u zich in regio Den Haag? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Naast het oplossen van problemen aan CV installaties verhelpen wij ook uw storing en bieden wij service contracten aan. Geen zin om aan een contract vast te zitten? Geen probleem, wij bieden ook eenmalig onderhoud aan zodat uw ketel zuinig en veilig brand.

Installatie, Reparatie en meer

Wij vinden het belangrijk dat u zo snel mogelijk én zo gemakkelijk mogelijk kunt genieten van een warme woning. Daarom kunt u bij ons altijd terecht. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe CV ketel, het repareren van uw bestaande ketel of het jaarlijkse onderhoud: u kunt ons 24/7 bereiken!

CV Ketel Den Haag – 24/7 Service

Mocht uw ketel aan vervanging toe zijn, dan komt er binnen 24 uur een Nuoveni monteur langs om u weer van warmte te voorzien. Onze focus ligt 100% op duurzaamheid en dit geven wij graag door aan onze klanten. Dus, mocht uw cv ketel aan vervanging toe zijn, bieden wij altijd een nieuwe cv ketel aan met de zuinigste technieken. Met deze cv ketels begint u direct met besparen op gas en elektriciteit en bent u klaar voor de toekomst. Is u ketel defect en heeft u geen budget voor een nieuwe? Dan kunt u bij ons ook terecht om een cv ketel te huren!

Nefit 9000i - CV Ketel Den Haag

Merken waar wij mee werken:

Uiteraard kunt u ons ook bellen bij andere merken.

 • Remeha
 • Bosch
 • Itho
 • Daalderop
 • Nefit
 • Buderus
 • Agpo
 • Ferroli
 • ATAG
 • Valliant
 • Intergas

Ook besparen?

Vraag dan nu een gratis duurzaamheidscheck aan en laat uw gebouw controleren!

Wij komen graag vrijblijvend en geheel gratis bij u op locatie langs om te kijken hoeveel u eigenlijk kunt besparen/verdienen met een van onze verduurzaming-opties. Wat dat betreft kunt u ons zien als een bedrijf dat u helpt extra geld in het laatje te brengen. Het winstoogmerk is fijn meegenomen naast een duurzamere toekomst zeggen wij altijd. Want wie wil nou niet een duurzame toekomst? Dat daar extra aan verdiend kan worden is voor u alleen maar mooi meegenomen.  Onze experts controleren dan niet alleen of uw gebouw geschikt is voor zonnepanelen, maar tevens op andere mogelijke duurzame oplossingen als u dit wilt.

CV Ketel Den Haag duur?

Dat is vaak helemaal niet het geval! Dus, bent u opzoek naar een partner in de regio Den Haag die uw cv installatie in perfect conditie kan houden d.m.v. onderhoud, service, verhelpen van storingen, zuinig inregelen, reparatie of vervangen? Neem dan op uw manier contact op met NuoVeni om gebruik te maken van een van onze aanbiedingen of gratis services!

Maak uw woning toekomstbestendig!

Uiteraard moet u kunnen genieten van een prettig verwarmde woning. Het is daarom zaak om uw CV Ketel Den Haag zo snel mogelijk te repareren, te plaatsen of te vervangen. Echter, geven wij u altijd graag vrijblijvend advies over de verduurzaming van uw woning. Samen met u kijken wij dan naar mogelijkheden zoals zonnepanelen en warmtepompen.

nuoveni-fav

Nuoveni - Uw duurzaamheidsspecialist uit Den Haag

Opgericht in 2017 en nu al uitgegroeid tot een van de betrouwbaarste duurzaamheidsspecialisten uit Den Haag en omgeving. Onze focus ligt op het verduurzamen van woningen om uw kosten te drukken, te zorgen dat uw woning voldoet aan alle eisen en dat het milieu uiteraard meer wordt bewaard. Wij willen transparant zijn in uw investering en daarom weet u bij ons altijd op voorhand waar u aan toe bent. Gecombineerd met onze ervaren monteurs die altijd de meest passende advies geven en de klant voorop stellen, bent u bij ons aan het juiste adres. Duurzaamheid is een trend die zich de laatste jaren in een rap tempo heeft ontwikkeld en Nuoveni is daarmee de voorloper. Ondertussen zijn wij gegroeid naar een bekende specialist in Den Haag en omstreken - met veel tevreden en terugkerende klanten.

Laat onze klanten u overtuigen

Service zoals ik van vroeger gewend ben, zeer vriendelijke monteurs en de heren op kantoor verzorgen alles tot in de puntjes zonder meerprijs! Nogmaals mijn dank!

Mea de Groot

Bij terugkomst van mijn vakantie was er een grote lekkage in de badkamer. NuoVeni was er gelukkig binnen een uur om alles op te lossen. Bang dat mij dit veel geld ging kosten heeft NuoVeni mij geheel ontzorgt in het gehele traject met de verzekering en uiteindelijk kostte het mij helemaal niets! Echt een super service en een aanrader voor iedereen!

Jorge Niemeijer

Tijdens de duurzaamheidscheck, kwam mijn duurzaamheidsspecialist erachter dat mijn Cv-ketel en WTW-unit nooit goed waren gereinigd. Ook heeft de aannemer mijn Cv-ketel nooit ingeregeld waardoor ik na de komst van NuoVeni direct begon met het besparen van energie!

Daniëlle Sanders
Back To Top
WhatsApp chat